Vrhunski tečaji za učenje na daljavo

O nas

Manus Therapy deluje pod okriljem priznanih šol – Akademije za manualno terapijo in šole za maserje in terapevte Higeja.

Akademija za manualno terapijo je izobraževalna ustanova za manualno terapijo, z izbrano ekipo uveljavljenih strokovnjakov manualnih terapevtov, osteopatov, zdravnikov in fizioterapevtov. Ponuja 3-letni študijski program manualne terapije, od leta 2017 pa organizira tudi seminarje z vrhunskimi tujimi predavatelji in šolami. Izobraževanje v Akademiji za manualno terapijo je na najvišjem nivoju in je primerljivo z drugimi vodilnimi izobraževalnimi institucijami v Evropi.

Higeja je vodilna šola na področju izobraževanja iz masaž in terapij ter ima tradicijo, znanje in izkušnje, ponuja pa največji izbor različnih tečajev masaž in terapij. Je edini zasebni registrirani izvajalec za NPK maser in NPK refleksoterapevt z uradnim pooblastilom ministrstva za delo. V Higeji deluje izbrana ekipa uveljavljenih strokovnjakov, ki ima poleg akademskega znanja tudi veliko praktičnih izkušenj.

Stran Manus Therapy je namenjena izobraževanju na daljavo in ponuja vrhunske tečaje na spletu.